DP08

Nu kommer dagens inlägg ; )

Första dagen på gymnasiet är avklarad. Det känns än så länge riktigt bra. Känner som sagt ingen i min nya klass, men på något sätt så tror jag att det är bättre att inte känna någon än att bara känna en. Det blir nog lättare att snacka med alla då. Imorse var alla, inkl jag, überblyga och sa ingenting men när vi satt och käkade lunch så kände jag att så här kan vi inte ha det och började pladdra på som vanligt ; ) Så nu vet jag ju i alla fall en del om mina nya klasskompisar. Efter lunchen hade vi lite olika tävlingar med 2:orna och 3:orna. Vårat lag kom näst sist :b haha eller näst näst sist. Hur som helst så tror och hoppas jag på 3 roliga och lärorika år ; ) eller ja, 3 år + ett utomlands : ) Det verkar i alla fall som en bra klass. Synd bara att det inte är någon kille, eller jo vi har ju en kille men jag räknar inte "honom".

Imorn är det 2:orna som ska "ta hand om oss" så vi får väl se vad dom hittar på. Och på onsdag är det 3:ornas tur. Från och med torsdag ska vi börja gå efter schemat och typ få alla böcker osv. Lär väl mer eller mindre få en chock när jar öppnar dom! Haha, men jag tror nog att man vänjer sig ganska snabbt att läsa allt på engelska. Bara man liksom "kommer in i det" ; ) Vårat schema verkar också bra. Vi går till 5 en dag och typ halv 4 resten. Julia och Henrika hade typ tvärt om :b haha

Finns det något mer att säga? Det kanske det gör men jag orkar hur som helst inte skriva mer nu :b Ska snart dra till mormor och morfar och käka och sen ska jag vara med Ems : ) <3

Ciao!

International Baccalaureate - Diploma programme 08

Sommaren 2008

Min dator har damp! Så när jag skrev igår så laggade den fast och allt försvann... Så jag får väl skriva söndagens inlägg nu istället.

Ännu ett sommarlov har gått och det har varit skrämmande likt tidigare sommarlov. Många planer innan sommaren: Vad man ska göra, vilka man ska göra det med, vars man ska göra det osv. Resultatet efter sommaren är att ungefär 1% av dom planerna genomfördes. Men det får man väl leva med. Jag har ju varit ledig så jag ska inte klaga : )

Trots att inte allt blev som jag hade tänkt mig och det inte fullt så perfekta vädret så har det varit en bra sommar. Jag har faktiskt inte bara legat framför tv:n eller datorn. Jag har t.ex hunnit med att vara i Stockholm och hade nog den bästa helgen i mitt liv där, jag menar EM-festen i kungsan och "Where the action is" Vad kan egentligen slå det?!? Kommer ni på något måste jag säga att ni är ruggigt skickliga! Sen har jag ju varit med kompisar, inte lika mycket som önskat men ändå <3 Bott i husvagnen och en del annat också : )

Har väl inte så mycket mer att skriva... Förutom att jag ser fram emot en händelserik höst (bra "händelser" så klart) ; )

Best of vecka 34:


1. Bethany Joy Galeotti (Lenz)-Let me fall, låt från One Tree Hill. Otroligt bra serie, Otroligt bra sångröst : )
2. JEM-Just a ride, störtskön låt! ; ) Från O.C
3. Linkin Park-Shadow of the day, går inte att lyssna för många gånger på den!

That's it, Take care!

Let me fall, even if I hit the ground



Reeegn : )

Härligt med regn! ; ) haha, jo jag är seriös. När det regnar kan man ligga inne vid datorn och tv:n hela dagen utom att få dåligt samvete :b haha jag är lätt världens slöaste och lataste människa! Men nån ska ju vara det också. Igår gjorde jag just det, låg i sängen hela dagen. Sen var det ju street dance på kvällen. Änligen : ) Kul att träffa Linda också, Äntligen! ; ) Vi ska som sagt uppträda på Skördemarknaden på lördag, då får det helst vara bättre väder. Så igår gick vi igenom våra "gamla" danser som vi ska köra. Har faktiskt aningens träningsvärk idag.

Nu har Julia kommit hem från Cypern, ska träffa gummsan ikväll och vara med henne och Emma : ) Fun fun fun! Sen måste jag och Julia se till atbörja sjunga lite igen :b Får väl försöka göra det när ingen är hemma så dom slipper höra oss, fast dom är nog van vid det här laget ; ) När vi sjunger med varandra så blir det typ aldrig pinsamt, som det blir om man ska sjunga inför nån. Men inte med Julia, även om hon sjunger bättre än mig : ) Spela roll liksom , vi har ju i alla fall roligt ; )

Sommarlovet är snart slut. Jag vet inte, det känns inte så tråkigt faktiskt. För mig blir det alltid så att innan lovet så gör jag, tillsammans med andra, upp en massa planer inför sommaren... men blir dom av? Nej.. Jag har t.ex inte tältat en enda gång den här sommaren. Och hur många dagar har jag varit med kompisar? Ja inte är det då många. Nu har vi i alla fall bestämt att ha en tjejkväll hos Emma på fredag. Det känns nästan som att det kommer bli som ett slags farväl... Jag har inte velat erkänna det tidigare men nu har jag nog insett att vi förmodligen inte kommer att träffa varandra lika mycket och ofta när skolan börjar igen. Vi kommer inte att gå i samma klass, och Linda inte ens i samma stad... Jag hoppas att jag har fel i mina tankar, för skulle det bli så så kommer jag förmodligen att gå under. Tjejer, ni vet vilka ni är, Ni betyder allt för mig, nu måste vi fortsätta att hålla ihop! <3

Nä nu är det dags för höjdhoppsfinal, Heja Stefan! Fasiken att Linus åkte ut i kvalet! Han är snygg ; ) haha
Kanske skriver senare, until then: Take Care!

There and back again

Fotbollsfest

Hemma igen efter en fotbollshelg. Tyvärr så gick det inte så bra för SIF F96.. Dom spelade riktigt bra delvis men hade inte marginalerna på sin sida. Signe fick bara spela två matcher pga att hon är 95:a. Och Lisa var inte med för att hon har haft ögoninflammation och varit allmänt sjuk hela helgen. Och det märktes faktiskt att Signe och Lisa saknades.. Men dom vann ju i alla fall mot Trångfors, med 6-2, och det är ju den viktigaste matchen ; ) Signe gjorde nog två mål och ett par ass.
I övrigt har det varit en mycket trevligt helg. Har gapat, hejat och skällt på domarna som aldrig förr :b Och så är det ju himla mysigt att bo i våran lilla husvagn. Hela 3,8 m lång ; )

I fredags hade jag, Emma och Sunay en mycket trevlig dag i lule. Tyvärr så var jag tvungen att åka vidare till Kalix redan klockan 3... Det var ju precis efter att Sunays svinsnygga kompisar hade kommit. Eyecandy på hög nivå! ; )

Premier Leuge började i helgen! :D :D Äntligen! Tyvärrså spelade Man Utd bara oavgjort mot Newcastle...ioförsig utan Ronaldo och Teves. Måtte de gå bättre nästa helg ; )

Nä nu hittade jag något intressant att se på tv, orkar inte skriva nå mer :b Take care!

Elsewhere

Blabla

Har inte varit fullt så aktiv med skrivandet dom senaste dagarna men what ev's. Har kollat på OS, varit med Maggie och Emma osv osv. Idag var det tänkt att jag, Signe, mamma och Marie skulle fara på IKEA och att jag nu på kvällen skulle vara med Elli och Linda som jag inte har träffat på år och dar. Men som vanligt när jag planerar något så blir det ändrigar. Jag hade ju inte precis räknat med att vi skulle vara på IKEA i 7 timmar. Men så blev det. Så jag hann inte vara med tjejorna.... Typiskt, för jag saknar dom i massor! <3

Vi hade inte tänk att handla nå på IKEA idag men trots det så fyllde vi hela, och då menar jag hela, Santa feen när vi skulle last in allt i bilen. Jag har aldrig sett en så fullproppad bil förut. Vi fick hålla i allt i bagaget och räkna till 3 för att hinna stänga luckan innan allt skulle ramla ut. Sen fick vi ju dess utom sitta och ha en massa saker i famnen och på alla möjliga ställen där något kunde tänkas få plats. :b

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, speciellt inte efter mitt, Emma och Maggies samtal igårkväll, men jag har köpt ett par stövlar. Inte gummistövlar ( ;b ) utan ett par svarta ganska höga. Dom sitter astight runt vaderna! Och när jag testade storlek 38 så drunknade mina fötter, fast dom satt fortfarande tight i vaderna ; ) Jag=Fettso (H)

Saknar Julia i mängder just nu. Tur att hon kommer hem på söndag! Det var så himla länge sen vi sjung tillsammans, fy fasiken vad kul vi har då : ) Jag har faktiskt inte sjungit över huvudtaget på jättelänge. Testade lite när jag var hemma själv nån dag och huvva vad gräsligt det lät! Det märks på en gång när man inte håller igång rösten. Så nu är det dags igen : ) Håll för öronen!


Imorn ska jag först till lule med Emma och Sunay, som jag inte heller har träffat på år och dar. Jag har inte ett öre för tillfället men det kan ju vara skoj i alla fall ; ) Får väl vara lite smakråd och Emma :b Inte för att hon behöver det, så snygga kläder som hon har, men i alla fall ; )


Sen bär det iväg till Kalix och BD Open. Det var faktiskt ganska kul förra året. Då bodde jag med Amanda Johansson i deras stuga, supermysigt. Många minnen ; ) Sen tycker jag också att det är ganska kul att se på Signes lags matcher ; ) Det är alltid jag som skriker och hejar mest av alla :b Typ så fort nån slår en passning hör man mig; BRA LISA! KOM IGEN BJÖRNS! osv osv ; ) haha så äve jag bjuder på lite underhållning. Förra matchen jag var och såg så var Björns asnära på att göra mål och när jag såg att dom missade så slog jag mig själv så hårt i ansiket att jag blev helt röd :b haha. Men vi ska hur som helst vara där till och med söndag.


På måndag blir det street dance träning, ÄNTLIGEN! : ) Och så ska vi ha uppvisning på skördemarknaden. Får väl se hur det går men det lär nog bli roligt i alla fall : )


Upptäckte att jag inte hade skrivit någon best of förra veckan trots att jag skrev att jag skullekunna göra en varje dag : b haha men jag tänkte att då gör jag en extra lång för både den här och förra veckan nu ; )

Best of vecka 32 & 33:

1. Justin Drew Bieber-Where are you now, en kille på ca 14 år på youtube som typ är övermänsklig. Han spelar flertalet instrument, sjunger, dansar, idrottar, you name it. Och Denna låt har han skrivit själv. Jag nöter!
2. Lifehouse-Everything, lung och skön låt. Går att lyssna på om och om igen
3. Mariah Carey & Boyz || Men-One sweet day, sjukt fin låt. Vet inte riktigt historien bakom låten men om man lyssnar på den så förstår man nog det mesta. Så lyssna på den!
4. Dragonforce-Trough the fire and the flames, svåraste låten på guitar hero men ocks en riktigt grym låt!
5. Jonas Brothers-Hello beautiful, ord behövs inte!
6. Fall out boy-Hum hallelujah, cool låt av ett coolt band ; )

Jag skulle kunna fortsätta hur långt som helst men har bestämt mig för att hålla mig till 3 låtar/vecka, så nu får det bli så.
Ett hett tips; Lyssna på låtarna!

Yes, pappa kom just ner och gav mig en femhundring! ; ) Synd bara att jag är skylldig farmor 300 och mamma typ 300. haha jag går minus i alla fall. Jag får väl dra ut på mina lån lite tills jag får min lön eller studiebidraget ; )

Det bli en tidig kväll ikväll. Har stigit upp antingen halv 6 eller 6 senaste två dagarna för att se på gymnastik i OS : ) Så fruktansvärt bra man kan vara! Ojojoj! 05.45 börjar damernas mångkamp imornbitti ; ) Då ligger jag bänkad framför tv:n. Räkna med mig! Så jävla sjukt att Veronica inte får vara med! Första svenskan som kvalar in till OS i gymnastik på 20 år och hon ska inte hålla nog hög kvallité, HA kyss mig!

Nä nu ska jag nog lägga mig och antingen se på OS eller på Gossip Girl, nästan samma sak ; ) Måste somna tidigare ikv, sov 3 timmar inatt, mellan 3 och 6. Ajja Take care!

So far away we wait for the day
For the lights are so wasted and gone
We feel the pain of a lifetime lost in a thousand days
Through the fire and the flames we carry on


Broken..

Just nu känner jag mig trasig på något sätt... Som att det fattas bitar ur mitt pussel. Och jag har haft det på känn ganska länge men har inte gjort något åt det. Utan bara stått på sidan om och tittat på medans fler och fler pusselbitar har blivit bortlockade. Låtit allt hända, eller ska man säga inte hända?.. Om jag hade kunnat gå bak i tiden hade då gjort något åt saken eller hade jag varit lika taffat och obeslutsam då?

Samtidigt som jag vet att jag hade kunnat göra något tidigare så undrar jag om det ärför sent, eller om det går att fixa till allt nu. Det finns väl bara ett sätt att ta reda på det. Mendå är nästa fråga om jag är stark nog att göra det. Och än en gång, det fins bara ett sätt att få reda på.

Jag hoppas verkligen att det inte blir värre nu när skolan börjar igen.. Finns väl viss risk för det. Men Jag ska göra mitt bästa för att hitta tillbaka dom försvuna pusselbitarna. Wish me luck!

Miss

Grattis :b

Gkömde skriva Grattis till Amanda Joahnsson som fyller år idag ; )

Hipp hipp hurra :b <3

Oj... jag är visst lite sen :s 00:20

: )

Dagen som har gått: For till lule med Mami och Signe. När vi kom dit så spöregnade det.. och det var så klartjag som var tvungen att offra mig och spring ut och betala p-biljetten. Den första jag provade med funkade typ inte så efter att jag hade stått vid den i några minuter så fick jag kuta iväg till en annan. När jag väl kom tillbaka till bilen var jag blöt ända in på underkläderna :b haha Så jag gick omkring hela dagen och såg ut som en blöt hund. Det första jag gjorde var att gå in på Kicks och börja torka av mig med pappershanddukar ; )

Jag såg jättemycket som jag vill ha men tyvärr så har jag överhuvudtaget inga pengar... Men jag köpte i alla fall en vit kortärmad tröja, en lite längre kofta, 3 par tights och en del smycken : ) Och så gjorde jag två nya hål i örat, båda "där uppe" i det högra örat : ) Det blev jag otroligt nöjd med!

Sen ringde pappa från Barcelona och då befann han sig på Nou Camp, nååååååågot avis jag är! För er som inte är så fotbollsintresserade så är det FC Barcelonas arena och även den största fotbollsarenan i Europa, tar över 100 000 pers. När pappa kommer hem på måndag ska vi börja planera en eventuell tripp till Barca nästa år : ) Tack för det!

Ikväll har jag och mamma varit själva hemma, Signe har varit på "kändisfest". Så jag och mamma har bara myst på med te och mackor och Tristan och Isolde. Hade inte sett den och tänkte att det är väl en sån där film som det tillhör allmänbildning att se. Och den var faktiskt riktigt riktigt bra : )

Nu ska jag ta och kolla på Signes bilder som hon har tagit ikväll. Det var min dag ; )
God Night!

Leave out the rest


Natti

Mitt förra inlägg blev en aning slafsigt men som sagt så kom Maggie och Fredrika så då kunde jag ju inte gärna sitta och skriva här :b Vi satt och snackade en hel del, om skolstarten osv. Alltid lika mysigt med dom tjejorna : ) Sen var ju Signe och Lisa med typ hela  tiden också, på gott och ont ;b

Imorn blir det mest troligt en lulesväng. Rea på JC ; ) Just nu har jag hittat så väldans mycket kläder jag vill ha men dessvärre så har jag inga pengar alls att handla för :s hur gör man då? Längtar som bara den till september när vi börjar få studiebidrag! : ) Då kan operation "ny garderob" starta ; )

Jag skulle aldrig ha tagit upp datan igen.... nu kommer jag aldrig att somna. Fast jag är faktiskt riktigt trött. Blev väckt vid 10 imorse. Våra nya skidjackor från junkyard hade kommit : ) Min var assnygg, dock så var den inte så stor så det kanske bara blir en säsong med den. Men men bättre än ingen ; ) Jag längtar ju inte precis mindre till vintern nu... Hoppas att det börjar snöa i september och att snön ligger kvar till maj :b Läääääääääääääängtar! Elin<3Vintern

Samtidigt som ja längtar till vintern så vill jag åka utomlands ; ) Och det gjorde ju inte saken bättre att pappa ringde från Barcelona idag när jag satt och skakade tänder på matchen. Barcelona är en stad som jag verkligen vill åka till. Därfins likson allt: sol&bad, stadsliv och framför allt Fotboll! :b I bilen på vägen hem sa mamma: Nä vi måste väl åka dit. Haha Fine by me ; )

Jag hade ju tänkt att börja skriva  en best of lista veckovis med bra låtar, problemet är bara att det finns så mycket bra musik att jag skulle kunna skriva minst en lista varje dag :b haha men jag ska hålla mig till en per vecka ; )

Nä nu måste jag försöka lägga mig och slå igen ögonen :b Jag ska nog bara kolla efter lite kläder först ; ) hehe Nighty!

But tonight, I'm gonna fly
Yeah tonight, I'm gonna FLY!
Cause I could comb across the world
And see everything, and never be satisfied
If I couldn't see those eyes

'

Sitter här och fryser som attans! Har varit i Gammalstad och kollat på Signes match, 1-1 blev resultatet. Det var i alla fall ruggigt kallt! Jag satt och hackade tänder hela andra halvlek :b Det har ju varit mer fotboll idag, i OS ; ) Älska OS 4ever för då kan man sitta inne och kolla på sport dagarna i ända utan att få dåligt samvete! ; ) Så det är så det lär se ut dom sista veckorna av sommarlovet.

För övrigt så har min tele krajat :s Jag har inte ens haft den i en månad.. Igår slog jag av den och 1 minut senare när jag kollade på den så var den påslagen : S Sen i morse när jag skulle slå på den så började den bara att lysa men inte mer än så... haha

Haha nu kom Maggie och F1 så nu ska jag vara med dom :p kanske skriver senare ; )

Ciao!

Step up!

Min huvudvärk gick inte över igår trots att jag käkade båge ibumetin och ezee, men jag och Emma for på fotboll i alla fall :b Dess värre så gick det inte så bra för SIF som förlorade med 4-1 tror jag. Det var i alla fall snuskigt kallt att sitta där! Och så gick Oskars specialbeställda skor sönder ;S
Efter matchen så såg jag, Emma och Viktor på "Step up" (eller ja Viktor satt inne i mitt rum framför datorn), den är ju ruskigt bra! Om man bara kunde dansa så där! Fusk Linda som ska gå estet-dans. Efter filmen så lirade vi guitar hero så att fingrarna glödde ; ) Emma är bättre än mig och hon har spelat typ 4 ggr. haha

Ikväll skulle jag, Emma och Fredrika se på "Step up 2-the streets" men Fredrika kunde inte komma. Jag och Emma såg den i alla fall, och oj så bra den var! ; ) Den kan jag verkligen rekomendera! Och jag säger det igen; om man bara kunde dansa så!

Får väl se vad jag hittar på imorn, kanske drar med Signe ut på en sprigtur. Det var ett tag sen och jag behöver det verkligen! Fast det har varit riktigt skönt att inte ha gjort nånting ett tag nu ;b Men det är väl dags att dra igång med träningen igen nu, snart börjar ju skidsäsongen och jag längtar så att jag håller på att spricka!

Nä nu är det poker på tv, nu har jag inte tid att sitta här nå längre :b haha jag har blivit en riktig pokernörd ; )
Take care!

I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

glömde

haha jag glömde ju lägga ut några bilder från igår :P gör det nu iaf



      

Så klart är alla bilder på Brolle ; ) Dock så är bilderna tagna med min mobil... Anyway, enjoy!

Helgen osv

Tänkte skriva några rader om helgen till att börja med: I fredags var jag med Emma och Julia på kvällen, vi såg på "Sex and the city" filmen. Utom dom sista 20 minutrarna, som saknades :b haha en den var ändå ganska bra. Som vanligt när jag är med dom två tjejerna så skrattades det en hel del, härligt som bara den : ) <3 Efter att Julia hade farit hem gick jag och Emma först ut och sen vidare till mig. Hade ruskigt kul, Emma for hem innan tre nån gång.
I lördags var jag med Viktor som har kommit hem från tunisien. Och korsjösses vad fort en vecka gick! Vi satt först och snackade ett tag och sen gjorde vi det vi alltid gör: Guitar hero! Hehe. Senare for jag, Cissi, Daniel och Egon ut till stugan där farmor och farfar var. Jag och EGon sov över : ) På kvällen bastade vi och jag badade även i älven (17 grader i vattnet) och så hade vi det bara mysigt :b
Igår följde jag med Julia till Piteå och Nolia. Jag älskar Nolia! Och jag vet inte riktigt varför, men så är det. Mamma brukar ju jobba där så jag har spenderat ungefär en helg varje år på Nolia. Igår skulle vi i alla fall se Four Fun uppträda. Det var Bodens dag igår så när vi kom dit så var det Bodenkören som uppträdde. Tyvärr så var inte David med... Men Micke var ju där så jag och Julia dreglade på lika bra i alla fall ; ) Vi möte Samuel och Henrika där och vi parkerade oss längst fram vid scenen :b Four Fun fick bara köra två låtar sen skulle musikskolan och deras förbannade fiolar stå och spela resten av tiden :s Men Four Fun var såklart asbra! Dom körde "Halo" och en egenskriven låt : ) När dom hade spelat satt vi kvar på vår bänk längst fram och väntade på att Brolle skulle komma. Och när det var dags för honom ställde jag och Julia oss längst fram för att kunna se snyggingen bra ; ) Och bara för min skull så öppnade han med "watching the stars" ; ) Tack Brolle <3 hihi Så fucking bra han är! Och så fucking snygg han är! Jag och Julia skrek som galningar typ hela tiden :b Vi och småtjejerna ; ) haha. Men det var i alla fall en skoj dag igår : ) Nu har Julia övergivit mig ocg farit till cypern i två veckor men vi hann ju ha det roligt innan hon for så det är lugnt, men jag kommer att sakna knasen ; ) Igår fick hon för övrigt upp tre vindruvor under överläppen, gör om det om ni kan ; ) haha

Idag har jag som vanligt inte gjort något alls. Fast jag har en ruggig huvudvärk måste jag säga :s Hoppas den går över snart för ikväll blir det fotboll :b SIF-Heden, derby ; ) Jag och Emma ska i alla fall och kolla. SIF leder ju serien :b Och så kan man ju kolla på lite snyggingar, som t.ex Micke från körslaget ; )

Jag har bestämt mig för att varje vecka "lista" dom tre bästa låtarna som jag har lyssnat på varje vecka, bara för skojs skull ; ) Så det här får bli den första

The best of vecka 31:

1. Broder Daniel-Shoreline, helt klart en av världens absolut bästa låtar. Man har inte hört musik förän man har lyssnar på denna låt!
2. Chris Brown-I wanna be, när man hör den önskar man bara att det var till en själv han sjöng. Och hur fint är det inte med piano?!?
3. Brolle-Watching the stars, han är ju helt otrolig! Att vara 26 år och skrivit såna låtar, dom första vid 16 års ålder, det är ju så att man smälter. Vilken underbar människa!

Nä nu pallar min skalle inte datorn nå längre.. men där har ni ju i alla fall min första "best of" lista ; ) se nu till och lyssna på dom låtarna vettja :b

Why are we here?
Our lifes will never change
Why are we here?
Our lifes will never change
Don't just sit and wait for a star to fall
Why are we here in this car at all
?

Onsdag, Torsdag, Fredag

Tänkte bara skriva lite om dom senaste dagarna :b

Onsdag: Slöade ute i solen på förmiddagen. Smsade med Oskar, aslänge sen jag snacka med honom, så det var riktigt kul : ) Sen hoppade jag i duschen och gick till skolgården där loppisen var. Vi var 6 stycken som jobbade vid leksakerna. Det var snuskigt varmt men vi hade roligt i alla fall, och såg en del underliga människor bl.a en med skägg på näsan och en transa :b haha Efter Loppisen gick jag och Lisa hem till mig och käkade glass. Och så smsade Oskar igen så vi snackade resten av kvällen. Jag frågade honom om han ska följa och se Björn Gustafsson och dom och det är nog inte helt omöjligt att han gör ; ) Efter ett tag kom Signe hem och då bestämde vi oss för att se film. Jag målade även lite på pappa födelsedagspresent: En popkonsttavla med Foo Fighters, den blir riktigt snygg faktiskt : )

Torsdag: Chillade på som vanligt. Beställde en ny skidjacka från junkyard. Kanske inte vanligast att man beställer såna nu men junkyard har ju alltid rea den här tiden på året så det är ju bara att passa på ; ) Sen lev det ju jordens åskväder och jag är livrädd för åska! Faktiskt en av dom ganska få saker jag är rädd för. Men jag kröp i alla fall ner i källaren och bäddade ner mig i sängen, där det kändes tryggast. Sen kom mamma ner och spelade 5000 med mig : ) På kvällen lirade jag och pappa lite musik. Jag lärde mig tre nya låtar på bas och jag har fortfarande ont i pekfingret :b haha! När Signe kom hem från träningen satte hon sig och spelade kajon ett tag med oss. Efter det testade vi lite olika funktioner på synten och spelade in lite vackra låtar ; ) haha! Sen bestämde jag mig för att se på lite film som jag har laddat ner och det blev Sandor/slash/Ida (hade inte sett den innan, bara läst boken för ett antal år sedan) och Step up (som jag har sett tidigare men vem kan få nog av en sjukt snygg kille som dansar som en Gud?!?) Hehe

Idag: Resten av the family for iväg med husvagnen över helgen, jag ides inte följa. Det är gaska skönt att vara själv hemma (förutom att man måste diska). Ikväll ska jag nog vara med Emma och Julia. Dom pratade om att se Sex and the city-filmen. Jag har väl inte så stort intresse av att se den men What ever ; ) ska höra med dom om vi inte kan spela lite basket också :b

På söndag ska jag följa med Julia till Nolia (om jag får plats i bilen) och lyssna på For fun och kolla runt lite. Jag och pappa pratade o det för någon dag sen, det går ruggigt bra för For fun just nu och dom har kapacitet att gå hur långt som helst! Och det hoppas jag verkligen att dom gör! Kommer aldrig glömma när dom spelade på skolavslutningen i år, jag började lipa efter att som hade spelat ca 0,5 sekunder ; ) Dom har ju frågat Signe om hon vill börja spela trummor med dom, men hon vet inte riktigt hur hon ska göra. Hon tycker nog att hon inte är nog bra, och det stämmer väl ioförsig ( inge illa menat Signe) men om man tränar så blir man ju bättre : )

Det var det, känner inte för att sitta och vara djup och låta mina tankar springa fria just nu, så detta får räcka för just nu ; )
Later!

It feels like we're sliding apart...

RSS 2.0