Utmaning

Internet la av igår när jag skulle "anta utmaningen" ;b Får hoppas att det går bättre nu : ) Bilden är från en mapp som heter "Höst & Vinter" och är tagen utanför kvartersgården i Bodforsen. En av dom roligaste helgerna i mitt liv måste jag nog påstå ; ) Med på kortet är Angelica, Carro, Tim, En äcklig apa, Emma (tro mig hon gömmer sig där nånstans) och som nog ingen missar; Anton, som så elegant floppade in i bilden B-) haha! Men vi får inte glömma dom som inte var med på bilden: Henrika, Arvid, Sam (som vi vid denna tidpunkt hade skickat hem för att hämta ett visst instrument..), Viktor och Jessie. Om jag glömde någon så ber jag om ursäkt! Hur som helst så hoppas jag att det kommer bli fler helger som denna : )




Utmaningen ser ut så här:


* Gå in i din mapp Mina bilder
* Välj därefter den sjätte bilden i den sjätte mappen
* Visa bilden på bloggen och skriv något om den
* Invitera sex nya bloggare att vara med på utmaningen
* Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade



Jag utmanar; Jennifer, Signe, Fredrika, Maggie, Elli och Linda  : )

:-D

Ska få en till kusse! :-D Signe och pappa var nyss hos farmor och farfar och grattade farmor i efterskott. Då hade Egon en tröja med trycket; Jag ska bli storebror! Jippie!

Förutom det så orkar jag inte skriva... :S

I never had a Summer of 69
Never had a Cherry Valance of my own
All these precious moments
You promised me would come in time
So where was I when I missed mine?

The Bravery - Time won't let me go

Ibland gör man rätt..

Ibland gör man fel. Lev meree!

Har så sent som igår upptäckt den lysande Markus Krunegård. Min åsikt har sedan länge varit att "musik på svenska" inte kan vara bra. Texten känns inte lika viktig på något sätt och även töntig (vet inte hur jag bättre ska förklara), kanske bara är jag som tycker så men i alla fall (you can't really blame me scince typ alla svenska låtar är schlageräckellåtar). När jag läste att Markus skulle till Hultsfred så tänkte jag att det skulle ju inte skada att ladda ner ett album och lyssna på. Så igår passade jag på att lyssna på dom tre låtarna jag hade lagt in i telen. Och jag blev verkligen positivt överraskad. Kanske dels för att han "lekte" och på ett sätt drev med den där töntigheten som jag har upplevt. Samtidigt som hans texter är flummiga så förstår man ändå innebörden av dem. Helt perres enligt moi. Så om ni skulle ha missat Markus Krunegård; gör något åt saken!   ; )

En fråga bara; Hur många av er har käkat ciabatta och grillad kyckling i en av skolans datasalar när ingen annan är kvar? I know I have :b Med Amanda och Jennifer så klart. Man kan inte hjälpa när man blir hungrig, haha ; ) Måste säga att vi fick mycket gjort, eller hur?!?

Läste Emmas blogg, inlägget flytta från en håla. Min första tanke var; varför ska alla envisas om att Boden är en håla som man knappt står ut att bo i? För så är det i alla fall inte enligt min mening. Jag menar, det kan helt klart vara värre. Men så började jag läsa och det berörde mig på något sätt. Inte så att jag satt och lipade ( :b ) men jag kände också den där längtan efter det hon skrev. Om mer människor och händelser osv. Haha Emma, varför ska du vara så förbaskat bra på att skriva?  ; )  Jag tror mycket väl att jag kommer flytta här ifrån när jag har gått ut gymnasiet (varför skulle jag annars gå IB), sen om det blir Stockholm, Umeå, utlandet or you name it. Det får man ta itu med då. Men jag kan lätt tänka mig att flytta tillbaka hit när jag har levt livet (inte bokstavligt, som lik). Om nu Boden "lever" då...

Nej nu har jag tänkt på alldeles för seriösa saker alldeles för länge för vad min hälsa klarar av ; ) Bäst att jag går tillbaka till att vara teaterapa som Emma påstår att jag är, fattar inte vars hon fick det ifrån :-o

All den här tiden som jag vilat o velat. Vilat o väntat o kastat bort
Inte nu. Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott
Markus Krunegård - Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel.

Ben & Jerry's , mahaha ; )

Okej den har helgen har främst bestått av Frida och Ben & Jerry's. Dvs, helt perfekt ;b haha Och plättar, inte att förglömma. Mycket trevlig helg, trots att planerna inte genomfördes. Var med Emma, Nina och Frida igår, såg på film, käka glass och tog mycket vackra bilder. Jag och Frida hittade inspiration på youtube ; )

Äsch, jag var inte på skrivhumör + att jag inte har nå batteri på datan. Ciao!

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope
Mandy Moore -  Only hope

Plates med tillbehör ; )

Sitter i Fridas säng och väntar på att få massage :b har inte hunnit blogga senaste dagarna, och har väl inte haft så mycket att rapportera.. Årets bästa skidpass, dollar store med Emma, stockholmbilderna och skola typ.

Ingela är borta så jag och Frida har ockuperat huset. Började med att käka plättar med diverse tillbehöv ; ) Se fridas blogg www.fridaharlin.blogspot.com ! Sen såg vi "the sisterhood of the travelling pants 2 " och käkade ben 'n jerry's chunky monkey :-D bananglass, chokladbananer och valnötter, mums! Nu blir det nog massage och kanske en till film : )

Imorn skulle jag, emma, henrika och julia fixa våra sthlmsbilder men henrika ska till finland så då hakar frida och nina på också så hittar vi på nått annat skojsigt ; ) Nina längtar nog till söndag ;b hahha

ne nu ska jag borsta gaddarna , later!

Zzz...

Så otroligt fruktansvärt trött det går att vara. Sov mindre än 3 timmar mellan söndag och måndag, snackade med två av världens bästa bruds på msn och gjorde upp lite planer (dels inför helgen men även sommaren) ;b Vi måste ju testa lite nya metoder för att vi verkligen ska genomföra alla sommarplaner, så då har vi en plan till det också ; ) Och våran plan är att ta itu med det i helgen, that makes sense right? B-) Blir nog sleepover hos Emma, dvs myspys! Håller på att beställa bilder från våran sthlms-tripp i höstas så att vi kan sitta och pyssla och fixa i ording våra fotoalbum tillsammans. Och så ska jag ju vara barnvakt åt Frida i helgen ; ) haha så äre. Och Ben 'n Jerry's får vi inte glömmaa, det är en viktig del i våra planer för att kunna göra nya planer!

Somnade ca 30ggr på historian igår... Gick fan inte att hålla upp ögonlocken. Somnade även idag på matten så att jag tappade min penna. haha Nina kollade lite förvånat på mig och jag reste mig upp så fort jag kunde ;b haha så gåre om man laddar ner tv-serier som man kan kolla på under nätterna ; ) Anyway, planen för ikv är att se topmodel om en timme och sen sova klockan 9, får se hur det går, jag vet att jag iaf skulle behöva det. Jag får väl göra ett försök.

Ingen som kan hjälpa mig övertala mina päron om att jag ska få åka på Hultan i sommar? Fatta att The Killers kommer!!! Jag dör ju av bara tanken att jag inte är där och ser dom.... :´(  Har börjat kolla biljetter och resor och festivalbussar och en massa. Pappa är redan less på mitt tjat, så snart kanske han säger att jag får åka bara för att slippa behöva lyssna på mig. Regina Spektor ska också dit, har inte lyssnat på henne tidigare men Henrika sa att hon var bra. När Henrika säger att nån artist är bra så vet man att det är sån där skön, flummig musik. Och helt rätt, det var det. Men jag gillade henne faktiskt. Laddade ner albumet "eleven eleven" som innehöll en hel del bra låtar, så den nöter jag lite nu får att komma i stämnig ; ) Haha, jag försöker förtränga att jag inte har fått klartecken av mor och far än (och att jag förmodligen inte kommer att få det heller), man mår mycket bättre så ; )

Nej skicka iväg beställningen och en pigge på det här så blir ju det är en riktigt skön kväll : P

She was lying on the floor and counting stretch marks
she hadn't been a virgin and he hadn't been a god
so she names the baby Elvis
to make up for the royalty he lacked
Regina Spektor - Braille

Festivaldrömmar

Stora nyheter; Elin Lindahl ser fram emot sommaren! Eller det beror på. Om jag kan övertala mina päron om att jag ska få åka på Hultsfred, Where the action is och Kirunafestivalen. Dom sista två tror jag inte blir några problem men Hultsfred... Och dit vill jag allra helst, för att: THE KILLERS KOMMER DIT! Ahhhh! Jag måstemåstemåstemåstemåstemåste dit! Åh nu kom pappa hem, måste börja smöra lite ; ) behöver ju pengar för att kunna åka också ;b . . .

I got soul, but I'm not a soldier
The Killers - All these things that I've done

(what's the story) morning glory?

Igår måste jag ju ha slagit något slags rekord. Var i Klinten och åkte endast 3 åk X-) Det var mycket roligare att åka bob med Egon. Tihi. Sen spelade pappa och pelle på after skin och jag käkade glass ;b När jag kom hem var det bara att snabba sig och "städa" rummet och duscha för sen kom Emma, Fredrika och Maggie. Har inte varit md Fredrika och Maggie sen i somras(!!!). Men där kan man snacka äkta vänskap; även om vi inte ses och är med varandra som förut så vet man ändå alltid att om det är något så är det bara att höra av sig till dom <3 Vi hade iaf väldigt mysigt och bara satt och snackade : ) Får inte bli lika länge tills nästa gång vi hittar på något! Efter att Fredrika och Maggie for hem så låg jag och Emma i mitt rum och pratade om minnen och kände oss allmänt gamla. Snackade mest om våran Polen-resa med klassen (oförglömligt).

Måste bara få påpeka att Oasis album (What's the story) Morning glory? är ett av världshistoriens bästa album! Lätt en topp-fem placering! Varja gång en ny låt börjar så tänker man ; Yes, den här låten! Och så njuter man tills den tar slut, och då börjar det om igen. Så har man inte lyssnat på den då säger jag; stackars er! Samtidigt som jag säger; Lyckos er, då har ni något att se fram emot! Hur som helst, NÖT den skivan!

1. Hello
2. Roll with it
3. Wonderwall
4. Don't look back in anger
5. Hey now
6. Some might say
7. Cast no shadow
8. She's electric
9. Morning glory
10. Champagne supernova

As they took his soul they stole his pride
As he faced the sun he cast no shadow
Oasis - Cast no shadow

RSS 2.0