Get going

Äntligen! :-D 0 dagar kvar, schalalalala! Nu drar vi snart! Tjohooo! <3 Är på topp idag! Har 2 ½ timme på mig att packa (har inte ens börjat än), dusch, måla naglarna, plugga(psyklologiarbete och bilogiprov till torsdag) och så vidare. Lycka till, Elin säger jag bara! :b nödvändigt att jag sitter här. Kollar youtubeklipp från olika Gavin-konserter, ryser som fan! På måndag smäller det ; ) Blir ju Idol imorn. Är lite lack bara pga veckans tema... Alla som känner mig vet att jag hatar schlager, och så klart: första gången i idols historia så ska det vara schlagertema när jag ska dit ;S haha men det funkar det med :b får ju träffa Lars, så whatthehell! 

Emma var här igår kväll, vi gjorde det gamla vanliga; Dampade och käkade POCPORN ; ) nej jag har inte stavat fel, fråga vem som helst: det heter pocporn! Sen spelade vi kort med sigge, hon sög. Och så masserade vi varandra och (jag) kollade fotboll, hata Liverpool! 

Som vanligt lär det väl gå bra när jag ska åka tåg, tror inte att jag ahr kommit fram i tid en enda gång. Och så klart så varnar dom för förseningar nu pga snöstormar i mellansverige, Perfa! ; ) Hoppas att vi kommer i tid så vi hinner smita in på stan en snabbis. Ska försöka hinna träffa Frida också : D

AH nu måste jag skynda mig och börja ta tag i saker och ting ;b Får se om jag har möjlighet att skriva i sthlm, annars See you Later! ; )  

You know what-with a happy ending plz, Frida :b

You won't even get next to me

Döda mig!

Då var det sagt

!

FAN!

Looov

Nu är lovet igång : ) Var och såg HSM3 i fredags. Asså det ju filmer som kanske främst är riktade åt yngre men det är nånting med mig som göra att jag gillar dom. Man blir så glad :-D Jag tyckte den vara asbra! Haha men roligast var ändå när jag och Julia började asgarva när det var knäpptyst i salongen. :b Efter filmen for jag och Emma hem hit och såg på idol. Nästa vecka sitter vi där! Jippie! 2 Dagar kvar til vi drar! <3

I lördags var jag och sprang med min kära far. Sen kom Cissi,Daniel  och Egon och hälsade på. Puss på sötungen! På kvällen var det tänkt att vi skulle ha skräckiskväll hos Emma och sova där. Skräckis delen blev aningens misslyckad men vi hade apkul iaf! Hur skulle vi inte kunna ha det ? Vi äger allt och alla helt enkelt! Emma,Julia,Henrika,Tim&Sam, utan er skulle jag inte överleva! Underkvällen/natten/morgonen dampade vi på som vanligt. Somnade halv 8 (sommartid halv 9) ;s haha! Var überpigg hela söndagen. Not, men var ändå med Julia och Emma på kvällen. Tog en promenix och fikade hos Emma.
Såg Liverpool-Chelsea, jag höll tummarna Nina med det hjälpte tydligen inte...

Igår var jag, Emma och Julia hos Julia och slöade. Seriöst, vi gjorde inte ett piss. Myspys bara : ) Sen dissade jag och Emma Julia och drog till Emma för att baka scones och se på tv :b Mums!
Sen hem, käka, sitta vid datorn, fara och träna. Träningsverk i ryggen (?) idag, mysko

Idag är det städ/plugg/pack-dag. Jag har ägnat ca 13 min till något av dom nämnda sakerna :b haha for på Dollar Store med Marcus och morfar. Har sjungit, låter förjävligt men hur ska man kunna låta bli när det är så förbaskat kul? ; ) Julia skulle bara ha varit med. Nä snart måste verkligen göra ett ryck... Ikv blir det street dance :-D Sen hem duscha och ut till buddbyn för fika och mys med tjejerna : )

Har planer på att kanske vara här imorn, Tim hade lite bra idéer på vad vi kunde hitta på. Måste höra med folket. Skulle ju  vara kul att hitta på nåt allihopa innan sthlm. Lite svårt bara när päronen jobbar... Får lösa det på någe vis ; )

Har en massa annat bajs att skriva men känner inte för det just nu... ciao!

Dangerous fall without you there

Grattis på höstlovet!

För att citera Frida: Grattis på höstlovet! :-D Fasiken vad skönt! 

Att göra under höstlovet:
*Bio med Emma, Julia och Tim
*Idolmys med Emma
*Städa mitt rum
*Skräckiskväll hos Emma, och övernattning
*Årsmöte med Bodens Gymnastikklubb
*Mys med Julia
*Packa
*Innan-man-får-börja-övningsköra-kurs
*Mer skoj
*Åka till sthlm med bästvännerna
*IDOL
*Shoppa
*Gavin DeGraw konsert
*MER SKOJ!
Bästa lovet ever!

Mina gratis sms tog slut idag... 3000 sms på 11½ dagar, talk about abnormal behavior!

Okej ska dra till stan nu och käka med Tim och Emma, ciao!

What about now

?

Gah! Jag blir galen! På mig själv, på andra, på min dator osv osv. Varför kan inte alla bara göra som jag vill? Snälla! Fast egentligen så skulle det kanske inte bli så bra då. Åh nu blir jag galen igen!

Värsta humörssvängningarna jag ska ha nu då :s Har varit helt knasig hela veckan... En sekunden hoppar jag omking och "fnissar"och livet leker, sen nästa sekund så är det mesta bara skit. Är det så här det ska vara i den här åldern? Jobbigt är det hur som helst. Speciellt just nu när jag inte vet vad jag ska göra. Kan man inte bara få en instruktionsbok man kan följa.

Ska jag säga nått?




Helt EMO jag är... fast inte hela tiden. Nina sov här inatt. Vi nördade oss och såg på fotboll, snackade fotboll och läste fotbllstidningar. : ) hehe såna är vi. Sen har vi även planerat en resa so vi ska lägga upp som förslag för klassen(övriga får ej veta vad det är för skoj) ;b haha bäst vi är! Sen tyckte jag att jag var väldigt snäll som höll på Chelsea förförsta gången i mitt liv.
Sovmorgon till 10.10, behövdes med tanke på att vi somnade efter halv ett och jag behöver typ 24 timmars sömn x)

Två lektioner, psykologi och fysik. Skönt att sluta tidigt! Har dock otroligt mycket läxor :s Speciellt nu nr vi ska till sthlm... Måste typ ta en hel dag av lovet till att plugga (det lär jag ju verkligen göra också).

Sista dagen innan lovet imorn! :-D Firar med bio! Skoj skoj skoj!

All these lives

inget..

Slutat tidigt idag, eller egentligen vet jag inte om jag slutade med jag orkade hur som helst inte gå på tyskan. Emma och dom behövde ju inte. Så jag skyller på dom om jag får ogiltig frånvaro :b haha

Har som vanligt grymt mycket plugg (speciellt eftersom vi ska till sthlm och måste vara lediga) men duktig elev som jag är så skiter jag i att ta hem nånting. Så nu sitter jag har med halvångest och tänker på hur bra jag kommer klara mig på IB...

Snosk vad kul det var med Street igår! Dans & Musik = LIVET! Och äntligen så är vi ju lite folk igen, iställer för 3 pers som förra terminen. Jag var på lite halvdåligt humör innan, men väl där och efteråt då blev det solsken igen ; ) haha! Och så har ju Emma, Elli, Frida och Marie börjat i nybörjar gruppen : ) Fast nu missar jag två träningar i rad... : S Linda och Nina får väl lära mig det jag missar.

Man utd spöade Celtic med 3-0 igår! : D Får se om Nina ska komma och se Chelsea-Roma ikv, om hon kan sova här. Det är svinkul att äntligen ha en fotbollsintresserad kompis som jag kan nörda mig med! :b

2 dagar till och sen blire loooov! Jippie! Fatta kul! Längtar som ett psyk, som ni förmodligen redan vet.

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer, seriösa inlägg jag gör nu för tiden! :b L8er!

Find me

Music will save my soul

9 Dagar kvar nu! Kan inte fatta hur fort det går! Jag har inte ens fattat att vi faktiskt ska åka : b haha! Fick nyss veta att Vivi är i Thailand första dagarna så vi är ensamma i hennes lägenhet hela helgen : ) Passar ju ganska bra faktisk. Längar som fan ! Och tiden dit kommer att gå asfort, 3 dagar sen är lov. Då blir det HSM3, bodforsen, skräckisar och annat mys : ) Kommer att bli bästa höstlovet ever! <3

Skola idag... hände väl inte så mycket. Allt som vanligt bara

Rubriken snodde jag från Marikas tröja (inte bokstavligen). Finns det nånting så sant som det? Skulle inte tro det!

Okej  måste dra, STREET DANCE! : D äntligen är vi igång igen!

Music will save my soul

You will sing

Jag och Henrika har ju lite damp, för er som inte redan visste det. ; ) Vi var klarvakna igår så vi låg och smsade till efter 3 nån gång. Jag hade stor lust att "försova" mig och missa tyskan. Men nej då skulle jag leka duktigt elev så jag sov 3 timmar, kom till skolan och så klart så var våran tyskalärare sjuk så lektionen blev inställd. Så går det..

Ganska chill dag i skolan, med undantag från historian. Jag, Julia och Henrika hade en del att snacka om så vi smög iväg till natur korridoren och satte oss där ett tag. Vi har inte haft chans att riktigt snacka med varandra så mycket på sistånde.. Vi har alltid varit så många så det har lixom inte gått. Men när vi åker till sthlm! Det var iaf grymt skönt att få snacka med 2 av världens bästa tjejer ett tag. Det behövdes. Kändes asbra efteråt, och känns asbra fortfarande!

Senare: har varit och tränat mina och Simones småtjejer och sen tränat mig själv ; ) Jag är ju grym på att göra rondater! Det visste jag inte. Har ju inte gjort det på några år (är gammal). haha. Måste bara få skryta lite: Jag äger på att göra rondater! haha då var det gjort :b

Jag, Tim, Emma och Julia bokade biljetter till HSM3 idag. Vi och småkidsen! ; ) Fatta coola vi är!

Try to see what's coming without fear- passar otroligt bra just nu

Damn Delicious

Ännu en händelserik helg har passerat. Tiden går så äcklig fort numer... Hur fasiken ska man hänga med?!? Ibland är det bra, ibland inte. En sak jag har lärt mig den senaste tiden är att väldigt mycket kan ändras på väldigt kort tid. For better or worse..

Varför har jag så svårt att formulera mig i skrift`? Är det meningen att jag inte ska kunna uttrycka mina känslor och åsikter? Jag börjar seriöst misstänka det! Måste typ öva, hur man nu gör det.

Lyssna på Damn Delicious! Dom kommer att gå långt, fusk

Har tänkt en hel del på min "förvirring" och har kommit fram till den bästa lösningen: Alla som har sett på One tree hill vet vad jag menar med uttrycket "friends with benefits". Vissa personer (ni vet vem jag syftar på) verkar tycka att "friends with benefits, without friends" funkar bättre. Jag håller dock på " friends with benefits, without benefits". Så det är så det får bli.

I fredags var det idolmys hos mig. Emma, Julia, Henke, Frida och Sam var här. Henke färgade mitt hår. Sam åt bullar. Frida hade damp i händerna. ; ) Sen kom Viktor också. Julia for hem vid 3, Emma och Viktor vid halv 5 och Sam och Henke som här. Vi somnade lite huller om buller på två madrasser, inte det allra skönaste men men för några timmar så funkar det väl ; ) Var inte fullt så pigga på morgonen. Jag och Sam spelade Vem där (:b) och sen kom jag och Henke på att vi hade bråttom. Jag, Henke, Emma och Julia dukade på perbacka, tjänade 150 spänn var, Hej och HÅ :P haha

Sen var det hem, städa och fix inför kvällen. Emma kom förbi och så skulle vi fixa oss tillsammans men det slutade med att Emma var i ett rum och sminkade sig och jag i ett annat och målade naglarna. Haha, lyckat. Sen drog vi till Elli. Aslänge sen jag var där! Och aslänge sen jag träffade Linda. Tyvärr så var jag, Emma, Julia och Henke så trötta att vi mest satt i sofforna och stirrade och smsade. Roliga vi är. Förlåt! Haha. Åkte hem redan vid 12 tiden. Såg O.C (avsnittet då Marissa dör=jag lipade) , smsade med Henke och Sam, somnade vid 2. :b

Vaknade efter 12 nån gång. Har legat i sängen hela dagen, fortfarande PJ på ; ) haha det är så skönt med söndag när man inte behöver göra något. Inga läxor (okej jag har läxor, går ju trots allt ib=läxor varje dag, jag har bara skitit i att ta hem några) och inge städning (okej jag har stökigt men det kan jag leva med).

Nästa helg ska jag helt klart köpa Markus nya skiva! Henrika och Samuel har ju värsta coola brorsan som har skrivit en av låtarna (You will sing) på albumet (Steal my melody). : )

Markus Fagervall, Lars Eriksson, Gavin DeGraw och Paolo Nutini är mina och Henrikas! Rör och du dör! ; )

My world is inside out
It's hard to breath and I don't know why
But it's OK to fall
And it's OK to crawl
And it's OK to fall on your knees
Expose your needs

In a hurry

okej skyndar mig och skriver ner några rader innan jag ska och träna.

Vissa saker blev bättre, andra sämre. Men jag har hur som helst bestämt mig för att vara positiv : ) Livet blir mycket enklare om man har ett leende på läparna!

För att citara mig själv: Thinking about going to a doctor for some pills for my very rare disease, but am not sure that those pills exists.  Hämtat ur mitt engelskaarbete " A björknäs student's diary".

Har använt 1254 sms sen i lördag, INTE BRA! Måste ju ha kvar till sthlm. 14 Dagar kvar! Schalalalala!

Nä nu måst ja draaa, jag och Emma ska svettas galet mycket som vanligt antar jag ;s :b haha

Hold on, hold on, be strong

...

Okej, måste seriöst skriva ut en massa känslor! Eller är det känslor, äh doesn't really matter.

Vad ska man egentligen göra.. när man inte vet vad man ska göra? Är det värt att göra något, vad kan man vinna på det och vad kan man förlora. Är det normalt att kväva sig själv för att hela tiden verka oberörd.. 
Det har ju på något sätt funnits där hela tiden, eller är det bara för att jag har tänkt på det för mycket..    Ena sekunden känns det som att jag har koll på läget, andra sekunden: förvirrad!

Asså jag fattar inte, jag har så mycket inom mig som vill ut, men ändå är det så svårt att få ut det. Hur som helst så kan jag ju konstatera att det inte alltid är så lätt att veta vad man vill och vad man sk agör amed sina känslor..

I just want you to know who I am


unknown

Faaaaaan vad tråkigt datakunskap är! Plz, Kill me now!

Hade seriöst världens bästa helg i helgen. Jag, Emma, Henrika, Sam, Tim, Anton, Jessie, Arvid, Angelica, Carro och Viktor drog till Bodforsen, Tim hade fixat så att vi hade kvartersgården. Asnice ställe! Vi kom dit vid hlav sex på lördag och for hem vid fyra på söndag. Först gjorde vi pizza och sen när vi skulle se fotbollen så fanns inte den kanalen inprogrammerad på tv:n och då satt jag mest och skrek tills nån fixade det ; ) Sen hann vi ju med lite pingisturneringar, ett antal filmer som typ ingen kollade på, och det bästa av allt: Massage :b haha låter lite dumt men. Speciellt när Tim skulle ge Anton helkroppsmassage med "a happy ending" (H) haha ! Hur som helst så gick tiden apfort! Jag, Emma, Sam och Tim la oss på några madrasser och snackade och när vi kollade på klockan var den typ halv 7 på morgonen, OOPS!  Sen sov vi väl i ca en timme innan Tim, Anton och Arvid skulle iväg till kyrkan. Då klev vi upp och fortsatte dampa, alla utom Viktor som var död. Känner mig väldigt snäll också som drog med Angelica och Carro och sa att jag kunde ta med madrasser åt dom för att sedan sova på dom själv och låta dom dela på en soffa (A) haha. Men vi hade hur som helst ruggigt kul och tiden gick utav bara f*n. Vi har iaf börjat planera nästa övernattning : ) Längtar!

16 dagar kvar! <3 TAGGA

Orkar ej skriva mer nu, även om jag har en hel del att få ur mig... anyway, Ciao!

She-Marcus Fagervall

At school

Sitter och har datakunskap, astråkigt!

I helgen var det ju kanelbullens dag och det firade jag, Emma, Tim, Nina och Frida med att baka två plåtar med vanilj-,kanel- och daimbullar ; ) Av två fulla plåtar blev det kvar ca 5 st, och jag åt nog en plåt själv :b haha
Och som om inte det var nog så var vi och fikade hos Cissi och Daniel i söndags, perfa!

Jag har lovat mig själv och min klass att från och med den här veckan så ska jag börja plugga. Och det började ju faktiskt bra. Måndag: Skola, promenixade hem från skolan, gjorde datakunskapen, läste Bridget Jones's Diary, städade mitt rum, läste lite till, gjorde rent åt Doris, läste lite till, käkade, läste lite till, tränade småtjejorna, tränade mig själv, läste lite till och sov! Mycket bra dag faktiskt ; ) Har dock 80 sidor kvar av boken och den ska vara klar tills imorn. Sen måste jag läsa en ny bok och skriva en recension om den tills på måndag också, men den nya förbättrade versonen av mig så ska det nog gå bra B-)

Jo jag, Nina och Tim var ju och testade Bodyjam på step in i söndags, fyfan vad skoj det var! Shake that ass! ; ) haha

Nä nu måste jag nog lyssna lite ett tag, laaater!

23 dagar kvar! :D <3

She's got no money in the bank, whoaa! ; ) Jag och Julia, två helt normala människor!

Belief

Varför skriver jag knappt nå längre?... Kanske för att jag inte har tid, vem vet? ; ) Jag måste lära mig att plugga! Det här funkar liksom inte.. Hade första provet idag, psykologi, och det kan mycket väl ha varit mitt första IG någonsin. Och blev det nu inte IG idag så blir det garantarat det imorn på historie-provet. Enligt mig är (var i alla fall) historia när man lär sig om gamla händelser, typ årtal och varför dom hände. Men tydligen inte! Jag vette fan vad vi sysslar med nu, fattar ca1% , undra om det räcker till ett G...

Nä från och med nästa så ska jag börja plugga! Och jag ska lära mig att göra det på nå smart sätt, så att man hinner med allt man vill göra. Jag har inte tränat en enda  gång den här veckan! Har cirkelträning ikv och den vill jag verkligen på så jag måste lära mig allt innan det. Och så ska jag laga mat också... Jobba på , Elin!

Åh imorn är Turnén 2008 i lule, och jag ska inte dit : (   : (    : (    : (    : (   Fusk Moa och Henke som ska dit!!!!!!!! Måste spela in programmet om Björn ikväll! <3

28 dagar kvar nu! TAGGA! Jag har inte riktigt fattat att vi ska göra det här.. Det brukar alltid vara så att vi snackar en massa men aldrig kommer till skott, men nu jäklar!
Stockholm, here we come!
IDOL, here we come!
Gavin DeGraw, here we come!
Har fått nån avi med posten att jag ska hämta ut nått paket.. jag har inte beställt nå annat än IDOL-biljetterna så det borde ju vara dom ; D

Skönt med fredag imorn! Har inte sovit speciellt mycket i veckan, och tro mig: det syns! Imorn blir det kyrkan och mysa på : ) Vet inte om vi har några planer för lördag, men det brukar ju sällan vara nån lördag när vi inte hittar på något. Sen har vi ju sagt att vi ska svinskoj hela tiden till lovet, för att försöka få tiden att gå fortare ; ) Nästa helg fyller Emma och Elli år men dom ska ha sin "get-together" Helgen efter. Så nästa helg blir det att vi är i Kvartersgården i Bodforsen. Helgen efter det ska vi ha en tidig Halloween, och så får jag och Samuel äntligen se på skräckisar utan att dom andra säger emot :b Och helgen efter det är vi i sthlm, om man tänker så så är det ju inte så länge kvar! Jippie!

Jag måste ta och lägga in all musik jag har på datorn på ipod:en, har ju som sagt 120 gig att fylla, haha lär gå bra B-) Men min dator dampar ganska rejält fortfarande... Men då passar den ju bra ihop med mig.

Måste bara säga att nu är jag officiellt gamla idol-fan som jag har varit tidigare säsonger ;s :b Älska: Anna, Alice, Yazmina, Sepideh, Robin b, Robin e, Jesper, Johan, Kevin och LARS!!!!!!!!!!! Haha : ) Om inte Lars är kvar när vi ska dit så stämmer jag svenska folket!

Nä ett ryck nu med historian så kan jag chilla ett tag sen, Ciao!

Belief makes things real
Makes things feel
Feel alright


RSS 2.0