Fotbollsfest

Hemma igen efter en fotbollshelg. Tyvärr så gick det inte så bra för SIF F96.. Dom spelade riktigt bra delvis men hade inte marginalerna på sin sida. Signe fick bara spela två matcher pga att hon är 95:a. Och Lisa var inte med för att hon har haft ögoninflammation och varit allmänt sjuk hela helgen. Och det märktes faktiskt att Signe och Lisa saknades.. Men dom vann ju i alla fall mot Trångfors, med 6-2, och det är ju den viktigaste matchen ; ) Signe gjorde nog två mål och ett par ass.
I övrigt har det varit en mycket trevligt helg. Har gapat, hejat och skällt på domarna som aldrig förr :b Och så är det ju himla mysigt att bo i våran lilla husvagn. Hela 3,8 m lång ; )

I fredags hade jag, Emma och Sunay en mycket trevlig dag i lule. Tyvärr så var jag tvungen att åka vidare till Kalix redan klockan 3... Det var ju precis efter att Sunays svinsnygga kompisar hade kommit. Eyecandy på hög nivå! ; )

Premier Leuge började i helgen! :D :D Äntligen! Tyvärrså spelade Man Utd bara oavgjort mot Newcastle...ioförsig utan Ronaldo och Teves. Måtte de gå bättre nästa helg ; )

Nä nu hittade jag något intressant att se på tv, orkar inte skriva nå mer :b Take care!

Elsewhere

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0