Magnum colombia!

Första dagen på jobbet idag. Ganska chill. Började klockan åtta. Jag jobbar med Anni, Angelica, Adam, Jansson och Tedda, haha vilket gäng ; ) Innan idag hade jag inte klippt gräset en enda gång i hela mitt liv, skamligt jag vet. Men idag klippte vi 6 fotbollsplaner dels med vanlig gräsklippare men mestadels med åkgräsklippare, som var svinroligt! På lunchen åkte jag och Anni på ica och köpte glass. Jag har en känsla av att det kommer att bli en daglig ritual :b Vi ska testa typ alla sorter vi hittar. Idag blev det magnum colombia, en klar favorit. Vi får se vad det blir  för en imorn. Om det blir bra väder någon dag kanske det blir vattenkrig :b

Nu ska jag spela synt. Håller på att lära mig ett antal nya låtar. Det är ruskigt roligt!

Just det, fick intagningsbesked idag, det blir IB till hösten : ) Woho!

See you later...

There's a time for everyone,
If they only learn
That the twisting kaleidoscope
Moves us all in turn

Viva España

Ska snart sova tänkte bara hinna skriva några rader innan. Julia,Emma,Maggie och Henrika har varit här och sett fotbollen ikväll. Bra Spanien! Hade Tyskland vunnit vet jag inte vad jag hade gjort. Men nu blev det ju inte så, tack och lov. Vi hade en mysig kväll, skrattade en del så klart. Tjejerna for ganska direkt efter matchen. Ska ju som sagt upp tidigt imorn så det var väl bäst så. Har ställt alarmet på 06.50, har en känsla av att jag inte precis kommer att hoppa upp ut sängen.

Det är ju jätteskönt med sommarlov osv men jag måste faktiskt ändå säga att jag längtar en aning till att börja på Björknäs. Ska bli kul att göra något nytt, och få göra något man är intresserad av. IB here I come ; ) Hoppas att det inte bara är en massa flum som kommer att gå i min klass, med tanke på vilka som var och gjorde intagningsproven så är risken stor för det. Jag vet ju att Emma Rova ska gå IB iaf. Jag käner ju inte henne,än iaf, men det är ju iaf nån som jag vet vem det är. Ska bli kul att få utveckla engelskan. Och förhoppningsvis kommer jag att klassas som tvåspråkig om 3 år, allstå inte ha engelska som andraspråk. Så länge man pallar IB, det ska ju tydligen vara ganska tufft men det är bara att kämpa på så bra man kan. Sen har man ju behörighet till alla universitet i hela världen, tror jag iaf, så då är det bara att bege sig till nått annat land. Funderar på att kanske flytta til stockholm efter tre:an ,men det beror ju som på vad man vill jobba med och så, och sen vidare ut i världen :b Hoppas bara att jag får åka till USA i två:an, det skulle vara en sån otroligt erfarenhet och upplevelse. Något som jag verkligen drömmer om att få göra. Men det är bara att ta en dag i taget så får vi se vars det bär.

Nu är det nog dags för mig att sova om jag ska lyckas hålla mig vaken första dagen på jobbet ; ) Natti

What hurts the most
Was being so close
And having so much to say
And watching you walk away
And never knowing
What could have been
And not seeing that loving you
Is what I was tryin' to

Valpisar,

Sov till klockan ett idag :s inte vanligt för att vara mig men men. Käkade nån macka, spelade synt och låg ute i solen ett tag. Sen cyklade jag till Emma, Julia var också där. Vi åt rabarberpaj, Mums! När Maggie kom på cyklade vi iväg till Lotta för att kolla på hennes små stövarvalpar, eller ja inte hennes valpar med hennes hunds valpar ; ) Och jisses vad söta dom var! Vi satt och gosa med dom hur länge som helst. 8 st var det, 19 dagar gamla. Måste nog fara förbi nån gång till i sommar.

På vägen hem for jag och Emma på ica och köpte glass. Ovanligt, inte. Glass är det bästa jag vet! Eftersom att jag inte äter godis eller dricker läsk så måste jag ju få i mig socker på nått sätt :b även om typ allt man stoppar i sig innehåller socker men vad fasen ; )

Just nu är jag beroende av att spela synt, har lärt mig att det bara är själv tangentbordet som heter keyboard och hela mackapären heter synt. Jag tycker att det låter som nå himla technoäckel om man säger synt :b Ajja men jag är iaf beroend, så fort jag har en ledig sekund så spelar jag. Även om jag inte kan. Har ju lärt mig typ 3 så det är dom jag nöter nu. Vill ju verkligen bli duktigt men det kräver ju just att man ska öva. Jag ,åste ju hinna med att spela bas och sjunga också. Jag har typ inte sjungit på hur länge som helst. Så min röst är inte i sitt bästa skick just nu. För det är ju samma sak med sången, man måste öva för att vara/bli bra.

Nu ska jag nog bara ta det lugnt ett tag innan tjejerna kommer hit för att se fotboll. Vi ska ladda upp vid projektorn med popcorn och annat nödvändigt för en EM-final ; ) Iker Casillas=otroligt snygg människa! Hehe.

Ciaociao!

Everything changes but beauty remains
Something so tender, I can't explain
Well I may be dreaming, but till I awake
Can't we make this dream last forever
And I'll cherish all the love we share


One sweet day"

Hemma efter ännu en kväll på BodenAlive. Har gått med samma gäng ikv: Emma, Julia, Maggie och Henrika : ) Träffade lite folk, gick omkring, snackade osv. Jag har alltid varit åksjuk och inte kunnat åka några karuseller. För några år sedan drog nån med mig i "breakdance" och jag tyckte faktiskt att det var roligt. Sen testade jag även virvelvinden och om jag bara åker en, max två, gånger per kväll så brukar det gå bra. Men ikväll vågade jag mig upp i Star Dancer. Jösses! Det trodde jag aldrig. Men det var faktiskt riktigt kul. Jag blev lite illamående så jag åkte inge mer, men det var det värt. Maggie hittade en hundring på marken så vi köpte biljetter för den.
Självklart så skulle ju jag ha glass också så vid elvatiden traskade vi iväg till Statoil, vi är numera stammisar där. Värsta söta killen som jobbar i kassan. Han börjar nog snart undra vad vi är för ena eftersom att vi köper så mycket glass att vi får mängdrabatt ; ) haha!

Måste bara få uttrycka hur oerhört töntigt jag tycker att det är med folk som spelar fulla! Kan räkna upp ett antal personer! Har dom inte något bättre för sig? Korsjösses! Skaffa er liv för fasen! Ajja inte mitt problem.

För övrigt så har vi börjat planera för en stockholmstripp innan skolan börjar igen i höst. Ska bli riktigt trevligt. Jag har ju redan varit i sthlm en gång i sommar men en gång till skadar nog inte ; ) Vi tänkte gå lite på grönan, vilket jag och pappa inte hann med för två helger sen, shoppa lite och bara glida runt :b Vet inte än vilka vi blir men jag är ganska säker på att vi kommer att ha kul hur som helst, det är ju ganska sällan vi inte har det.

Imorn ska kanske jag, Emma och Julia cykla förbi Lotta, våran klassföreståndare från sjuan till nian, och kika på hennes hundvalpar. Och så ska vi nog fara förbi ica och köpa glass, jag måste ju fylla mitt dagliga behov ; ) På kvällen blir det fotboll på prokektorn, välkomna alla intresserade :b Har en känsla att jag och Julia kommer att väsnas mest, det brukar ju vara så när det är fotboll på g. Sen ska Jag ju upp tidigt och jobba på måndag, med det ska nog gå bra. Hoppas att jag får jobba med nå vettiga människor, inte nå fjortisar eller drägg eller liknande.

Nä nu ska jag nog sova, börjar bli lite trött fakitskt. Skriver mest troligt igen imorn. Höres!

And I know you're shining down on me from heaven
Like so many friends we've lost along the way
And I know eventually we'll be together
One sweet day

Heaven´

Har inte skrivit på ett tag nu. Jag kände att jag hade suttit lite väl mycket vid datorn på sistånde och tog en liten paus, dvs typ en dag ; ) Igår Var jag och jobbade på travet... :S booooring! Jag fattar inte hur folk frivilligt kan spendera tid där. Men det är väl upp till var och en. Mamma skulle egentligen jobba men hon är sjuk så jag fick rycka in ist och agera förälder till SIF F96. Ganska kul med tanke på att jag inte r förälder och Signe inte är 96:a :b Stod i 3 timmar och tog betalt för parkeringsbiljetter och höll på att frysa ihjäl, mina fingrar hade blivit lila efter typ en timme. Tur att pappa var så snäll att han kom och hämtade mig så att jag slapp cykla hem. Tack! Väl hemma satte jag mig direkt vid våran keyboard som pappa hade varit och hämtat. Lärde mig Bryan Adams lå "heaven". Har aldrig spelat piano eller keyboard innan men det är sjuk roligt och något som jag iaf tänker försöka satsa på. Tillsammans med basen och sången så klart. Hann bara spela i typ en halvtimme sen var jag tvungen att käka och byta om för ännu en dansuppvisning. Cyklade till SV:s kontor till kl halv 6. Där värmde vi upp osv. Igår var även två killar med, varav den ena var svinsnygg! ; ) Halv 7 var vi nere vid "örat" och dansade. Som vanligt så gjorde jag fel på vår första dans (den som jag har övat mest av alla på och den dans som vi har dansat mest) och då började först jag att skratta och sen hakade publiken på. Våra nya danser blev svinbra. Med Street och breakdance. Och vårat jam på slutet. Hade ruskigt kul. Sen var den bara att cykla hem och duscha för att sedan cykla in till stan igen. När jag kom in på tivolit mötte jag Julia och Henrika och snackade med dom ett tag.Sen gick jag vidare för att träffa Maggie och Emma. Det var jättekul att träffa Emma igen! Hon hade fått asfin solbränna. Vi gick omkring lite, snackade med lite folk osv och så åkte vi ju virvlvinden. HAHA! Det snurrade så sjuktmycket så det gick knappt att andas. Jösses vad vi garvade. Jag, Maggie, Emma, Julia och Henrika gick med varandra hela kvällen. Sen träffade vi ju Elli,Linda och Amanda några gånger också. Kl tio gick vi och såg Ola. När han precis hade varit med i idol så var han faktiskt asbra, han första skiva:ojojoj! Men sen dess har det gått utför, med fjollfestivalen, en massa Radioäckellåtar, plattat hår och smink. Så innan han kom ut på scenen stod jag och Henrika och snackade om hur gayig han ser ut och vara osv. Men sen när han kom ut på scenen med lockar i håret, noll smink och assnygga kläder blev det lite andra tongångar ; ) Vi stod nästan längst fram hela tiden och skrev lite då och då :b KORSJÖSSES vad snygg han är! Lätt snyggast i Svea rike! När hans framträdande var slut var det bara att torka dreglet och fortsätta strutta runt bland massa folk. Julia skulle hem kl ett så då sa bye bye till henne och Henrika och så gick jag,Emma och Maggie mot Maggie för att hämta Emmas cykel. På vägen kom jag på hur sugen jag var på glass så vi gick förbi rönnbäcks glassbar för att se om den var öppen vilken den inte var. Så då gick vi till Statoil istället. Vid halv två gick jag och Emma tillbaka till tivolit, som då hade stängt, för att hämta min cykel. Det var ganska kallt att cykla hem. Jag var väl hemma vid tvåtiden och då var pappa fortfarande uppe. Dom hade ju spelat i nått öltält och han sa att det var deras bästa spelning någonsin, det hade tydligen varit svinmycket folk. Jag och pappa gjorde typ minipizzor och satte oss framför tv:n och fikade och snackade lite. Eller jag snackade till pappa sa åt ig att hållatyst :b haha. Vid tre gick jag ner till källaren för att sova.Sov till typ kvart över tolv när mamma kom och väckte mig. Jag satte mig vid keyboarden på en gång och lärde mig Rihannas "unfaithful" och Phill Collins "against all odds". Sen kom Vivi förbi en stund. Hon sa åt mig att komma och hälsa på henne i sthlm snart och att jag skulle ta med mig 18 kompisar, så det är bara att ni hör av er om ni ska följa ; )

Ikväll ska vi till Sundbergs, jag tror att Sandbergs också ska dit. Det är en tradition vi har haft varje år Boden Alive har "funnits". Brukar vara ganska trevligt. Viktor den klanten har brytit två fingrar när han hoppade stutsmatta. haha! Jag ska nog in till stan med Emma och Maggie ikv också. Får se hur länge jag orkar ikv. Börjar ju jobba på måndag så det kanske är bäst att försöka ställa tilbaka dygnet lite iaf.

Jag har för mig att det var något jag skulle göra imor men jag kommer inte ihåg vad det är.. Får väl se. Nu ska jag iaf chilla lite innan vi ska bort. Later!

I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along
Now our dreams are comin' true
Trough the good times and the bad
Yeah-I'll be standin' there by you

Slött AB

Idag har jag en sån där dag när man verkligen inte orkar med någonting. Jag skulle egentligen klippa gräset idag och blev överlycklig när jag såg att det regnade. Vi har träning ikv mellan 6 och halv 8 och jag är totalt osugen. Fast jag måste nog fara på träningen eftersom att vi har uppvisning i morron igen. Även det önskar jag just nu att jag kunde slippa. Ikväll skulle jag helst av allt bara sitta hemma och slappa, se på fotboll och käka popcorn och annat onyttigt. Att bara ha den där känslan av att man inte behöver göra någonting, bara slappna av. Fast det är ganska jobbigt med sånna dagar också. Alltid finns det ju något man borde få gjort.
Idag drar ju Boden alive igång.. åter igen noll sugen. Vad är deet egentligen för nytta med det? Det är ju totalt onödigt. Jösses! Förmodligen så vill man ju hellre till Kiruna-festivalen där man iaf kan lyssna på lite bra musik.
Nä idag är jag bara less på allt. Måste jag verkigen åka och träna?.. Låter megaslött jag vet men man kan inte vara på g varje dag.
Pappa är tvungen att sälja biljetter på alive ikväll så han hann inte åka och hämta keyboarden. Det är inte min dag idag..
Oj, nu måste jag gå och laga mat om jag ska hinna innan träningen. Kanske skriver senare ikväll igen.

I don't know what's worth fighting for
Or why I have to screem
I don'tn know why I instiagte
And say what I don't meen
I don't know how I got this way
I know it's alright
So I'm breaking the habbit
I'm breaking the habbit
tonight...

Syster-yster''

Jag har just hjälp min kära syster med att göra en blogg åt henne. Sen till hur mycket nytta jag var är ju en annan sak ; ) Jag skrev fel första gången och var tvungen att ta bort den. Den andra blev dt också nå fel med så då var det bara att börja om igen. Och så skulle vi ju hitta ett namn som inte redan var upptaget och det var lättare sagt än gjort! Nu, ca en timme efter att vi började, så är den iaf klar :D Kolla gärna in den om ni har tid över:

http://thebestofyou.blogg.se

Namnet på bloggen är en låt av Foo Fighters, ifall ni undrade ; )

I got another confession to make, I'm your fool.

Nighty!

Shoreline'

Har dansat nu. Första gången var det faktiskt ganska mycket folk som var och kollade. Dom som höll i hela shiten sa att dom skulle ha värsta bra golvet till oss, men nej nej. Det var inte pytteliten scen som var helt sne. Så vi fick dansa på asfalten ist. När jag och Carro skulle göra vår "breakduett" skulle vi stå på huvudet, vilket jag ha hållt på och göra sen var var typ 5 bast, och det gick inte alls bra. Sen fick jag även en total blackout på ett ställe och visste inte alls vad jag skulle göra så då stod jag helt still och såg dum ut. Men vi hade iaf roligt. I väntan på nästa uppvisning gick vi till SV:s kontor och käkade pizza, väldigt passande ; ) Sen blev jag och Linda lite trötta, kanske till och med övertrötta, och gick in i nå rum där vi la oss på ett par stolar och asgarvade :b Och så ringde jag till Signe och Lisa och sa åt dom att komma och dansa med oss. Klockan 8 när vi skulle dansa var det inte alls nå mycke folk. Först stod jag, Linda, Signe och Lisa mitt i allt och dampade lite. ;) Skoj skoj! När vi sen dansade så gick det inte bra när skulle stå på huvet den gången heller.. attans! Och Lisa bangade ur när hon och Signe skulle komma upp och dansa med oss. Fy skäms, Lisa! ; )
Imorn ska vi träna ännu mer och så blir det uppvisning igen på fredag på Boden alive. Julia har ju fyllt år och ska ha tjejkväll hemma hos henne då men tyvärr så missar jag och Linda det... Typiskt!

Imorn kommer Emma hem från Grekland :) ÄNTLIGEN! Har saknat henne så klart. Ska bli kul att höra hur hon har haft det. Har ju faktiskt pratat lite med henne över sms så jag vet ju att hon har det bra iaf :b

Pappa ska fara förbi musikaffären imorn och kolla om våran keyboard har kommit. Hoppas hoppas hoppas! Jag och Signe har kollat på lite låtar som vi ska börja nöta så fort den kommer innanför dörren ; ) Älska musik 4ever! Har sagt det förut och säger det igen; Ett liv utan musik är inte värt att leva!

Oh this town
kills you when your young
Oh this town
kills you when your young

You die young
You die when you're young
You die when you're young
We are shadows
oh we're shadows
Just shadows in the alley

Nu ska jag se på summerland innan jag ska sussa. Sweet dreams!

Hola!

Nu ska jag snart åka på street dance. Linda och Bogge hämtar upp mig kvart i tre. Först ska vi träna i två timmar innan vi ska in till stan och visa upp våra talanger :P Är lite nervis faktiskt, vi har ju lärt oss typ tre nya koreografier (korta ioförsig men ändå) på tre träningar. Så vi har ju inte precis hunnit nöta dom som vi har gjort med våra tidigare danser.

Har nyss sett på ytterligare ett avsnitt av Summerland, jag började gråta för att det var så sorgligt. Jag lipar alltid när jag ser på nån snyft-film eller liknande. Vad ska det egentligen vara bra för? :P

Igårkväll kom Tim och Helena förbi, Tim övningskörde. Haha vi stod i fönstret och psykade honom när dom skulle fara hem. Jag måste ju skicka in nå grejs om att jag ska börja övningsköra snart och så måste man ju gå nån himla kurs också. Jag har en känsla av att jag inte är någon naturbegåvning och att jag kommer ha liiite problem med att få bilen att göra det jag vill att den ska göra ;) Men även det löser sig nog förr eller senare.

Pappas kusse Vivi som vi bodde hos i sthlm kom upp hit igår och ska vara här till måndag tror jag. Jag ska höra med henne om det är ok att jag och nån/några kompisar kommer och bor hos henne några dagar i slutet av sommaren. Skulle vara skönt att komma bort lite innan skolan och allt startar igen. Och jag är ganska säker på att det kommer att gå bra. Men man behöver ju lite pengar också. Jag ska ju sommarjobba, börjar nästa vecka, men dom pengarna hade jag tänkt att spara så att jag, Emma, Linda och Maggie kan fara och tågluffa i europa en månad nästa sommar. Det skulle vara grymt kul så jag hoppas att det kommer att lösa sig. Jag hoppas också på att få åka till USA ett år och gå i skola där, det skulle i så fall bli i tvån och då kanske man inte vill åka bort en månad sen komma hem ett tag och sen åka bort ett helt år. Så vi får se hur det blir med allt det där. Bara framtiden kan visa. Jag hoppas iaf på det bästa, vad nu det visara sig vara ;)

Nu ska jag ta och göra mig redo för att dansa hela dagen. Skriver nog ikväll igen :)

And i wonder when I sing along with you,
If everything could ever feel this real forever.
If anything could ever be this good again,
The only thing I'll ever ask of you.
You gotta promise not to stop when I say when.

L8er! ;)

Why?..

Varför ska det hända en massa skit nu? Och mot en person verkligen inte ens förtjänar det. Tvärt om, en person som förtjänar det allra bästa! Vissa människor måste ju vara helt veck, och ta ut det över andra. Vad är det som ger dom rätten att göra det?!? Jag bara undrar.. Ja det är hur som helst inte alltid lätt, men saker och ting löser sig. Förr eller senare. Och vi är många som finns här för varandra. Vi hjälper varandra genom livets alla stunder, dom svåra och dom lätta. Och just nu är det en av oss som behöver lite extra stöd så nu ska vi se till att hon får det! Fortsätt kämpa! Det är värt det i slutändan.

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

Jag tänker på dig! Älskar dig gumman! <3

Crab bucket ;b

Sitter här och hör regnet utanför... ska det vara sånt här väder? Nu kommer det säkert bli jättebra väder till nästa vecka när jag börjar jobba. Typiskt, fast jag ska ju iaf jobba utomhus. "vaktmästare" ;) Idag blir det en riktigt slö dag, som vanligt kan man väl säga. Annat blir det imorn. Då blir det dans! Först ska vi träna/repa i två timmar innan vi åker in till stan för att dansa, klockan halv 6 och 8 om jag inte minns fel. Och så ska vi bli bjudna på käk. ;)
Jag och Linda tränade lite igår. Jag fick skjuts till henne vid 6tiden (orkade inte cykla). Först satt vi och snackade ett tag, varför är allt så komplicerat nu helt plötsligt? Efter ett tag pallrade vi oss till buddbygården för att dansa. Det gick väl ganska bra ända tills vi skulle försöka oss på att göra "backspinn" eller vad det heter. :P haha, vacker syn. När vi blev less på att dansa så använde vi oss av våra kreativa sidor och gjorde lite snygga frisyrer med hjälp av gardiner. ännu en vacker syn! Sen slog vi oss ner på golvet och pratade om gamla minnen från björns. Det finns bara ett ord som kan beskriva den tiden: Oslagbart! Den sammanhållningen som vi hade i våra klasser och stämningen, så sjukt bra vi hade det!  När vi hade varit sentimentala nog länge gick vi hem till Linda igen och fikade i typ en timme. :P Det är en av våra stora talanger. ;) Sen satt vi vid datorn ett tag och kollade på lite nice bilder. Jag cyklade hem vid halv ett i regnet. Stackars Linda som jobbar idag och så var jag där och höll henne vaken. När jag kom hem hade jag tänkt att skriva lite här men då var inte internet på... fast det kanske var lika bra för isåfall hade jag väl varit vaken till typ fyra som natten innan.

Det är så typiskt, man tänker alltid att nu när man är ledig så ska man hinna göra så mycket. T.ex så ska jag, Signe, Lisa, Linda Sandberg och Julia starta ett band och då tänkte vi att nu kommer vi ju ha massor av tid till att repa men alltid är det nån som inte kan. Antingen så är det nån som jobbar eller så är nån bortrest osv osv.. Men vi är taggade till tusen. Jag tror att vi ska få våran keybord den här veckan. Längtar som sjutton! Sen blir det repa, repa, repa. Ska bli riktigt kul faktiskt, att äntligen få hålla på lite mer seriöst med muskien. Ett liv utan musik är inte värt att leva! 
Det finns så sjukt många bra sångröster ute i världen, tyvärr så finns det nog ännu fler som tror att dom är bra men verkligen inte är det (nämner inga namn). Det finns en kille är sjukt bra, endast 13 eller 14 år, som jag nöterpå youtube just nu.  http://youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw 
Jag vet vad Linda skulle säga om honom; han har för ung röst, man hör att han inte har nån erfaren röst. Eller liknande ;)


Nä nu ska jag nog ta och se på summerland, en av mina absoluta favoritserier! <3 

         We have our moments (H)         

Mitt första blogginlägg

Jag har alltid sagt att det här med blogg är inte min grej.. Men nu har jag tänkt om lite, det kan ju vara skönt att få skriva av sig lite då och då om allt som händer. Sen får vi ju se hur det går. ;)

Två veckor av sommarlovet har gått och jag har inte fått nånting gjort. Men det kanske är lite så det ska vara, man kanske inte ska göra något utan bara slappa och njuta av ledigheten. Fast jag har ju hunnit med att vara i sthlm och haft den förmodligen bästa dagen (kanske till och med helgen) i mitt liv (hittills iaf). Jag och min pappaflög ner fredag den trettonde, och ja vi hade otur den dagen: flyget blev försenat ca 5. Men å andra sidan så hade vi ju 5 skojiga timmar på kallax tillsammans med Daniel, Mats och Terva! Vi bodde hos pappas kusse Vivi som har en superfin lägenhet med perfekt läge. På kvällen for vi till kungsan och EM-festen. Svinkul! God mat, skön stämning och massor av fotbollsintresserade snyggingar;) Efter matchen gick vi ner till EM-studion och spanade lite där. Men vi åkte inte till sthlm för att kolla på fotboll, så klart åkte vi dit för att va på "Where the action is"!!! Stor rockkonsert den 14 juni med massor av sjukt bra band bl.a Foo Fighters! Mina (och många andras) absoluta favorter! När vi kom till Stora skuggan, hade gått igen nå kontroller och fått våra band runt handlederna var Sahara hotnights precis på väg upp på scenen. Dom var riktigt bra, speciellt med tanke på att dom spelade redan kl 15. Det var lite växlande väder och det kom några skurar så jag stod där med min regnponcho stor nog att 3 pers till hade fått plats i den. På fötterna hade jag så klart ett par av mina kära converse! Och det var jag nog inte ensammen om, jag såg väl en si så där 10 000 par! :P Det var 2 enorma scener ch banden spelade växelvis på dom. Efter Sahara hotnights var det dags för Dirty Pretty Things, ett band som jag inte har någon koll på men hur som helst: dom rockade! ;) I lagom tid till att jag hade köpt en langos var det Mando Diao som entrade scenen. Så ruskigt bra dom är! Vissa band kan vara asbra när man hör deras skivor men inte alls leva upp till det live, men det kan man inte säga om Mando, tvärt om näst intill. Kvällen gick och så småning om började Sverige-Spanien, en betydelselös match men ändå var det omkring 10 000 pers som såg matchen på den gigantiska stobildsskärmen som hade satts upp. Ungefär När Dinosaur Jr spelade så var det nästan som att allt drog igång på riktigt. Även dom är ett band som jag inte har någon koll på, men det var det många andra som hade. Dom var grymma! Och Hellacopters likaså,som gjorde sin sista spelning i sthlm. Men, det skulle bli ännu bättre! När The Hives med Howlin' Pelle klev upp på scenen blev det ett jädra drag! Ca 15 000 pers skrek, hoppade i takt och sjöng med till låtarna. Howlin' Pelle är så skön och har sån energi att man knappt kan fatta det. Men dom flesta längtade nog efter det som skulle komma efter The Hives, nämligen Foo Fighters. När klockan slog 23.30 stod 18 000 pers förväntansfulla och blickade fram mot scenen för att få se Dave Grohl entra scenen. Och när han gjorde det skrek alla rakt ut! Dom öppnade med The pretender och från första gitarrackord var det en stämning som inte går att beskriva i ord. Helt Magiskt. Fast bäst var nog ändå en halvakustiska delen med låtar som My hero och Everlong då alla, jag säger det alla 18 000 sjöng med! Och jag en av dom. När dom vid 1-tiden spelade Best of you ringde jag till Linda, som älskar den låten och väckte henne (förlåt ;) ). Men hon sa att det var värt det, och det kan jag förstå! Dom avslutade med Monkey Wrench, grym låt! Och det var det perfekta slutet på den bästa dagen/kvällen/natten i mitt liv. Sen skulle ju 18 000 pers ta sig in till stan på något sätt och som tur är har pappa världens snällaste kusse som kom och hämtade oss.
Kvällen efter for vi till kungsan igen för att se Tjeckien-Turkiet. Ganska många turkar i kungsan kan jag säga. Superstämning! När dom sedan vände och vann blev det världens liv! Ett par tusen turkar begav sig ner till EM-studion och jag och pappa hakade på lite i bakgrunden. Vi stod där och kollade ett tag, massor av folk åkte omkring i sina bilar och tutade hejvilt och hängde ut ur bilarna med flaggor osv. Sen kom Magnus Hedman och snackade med oss som stod där utanför ett tag, främst turkarna. Dom fortsatte att fira hela natten och polisen var tvugna att spärra av hela innerstan för att det var så mycket liv på gatorna :P
Vi åkte hem måndagkväll så vi hann med lite shopping på dagen. Men som sagt, det var nog den bästa helgen i mitt liv så här långt!
Tur att jag inte for på hultsfred! Jag hade velat se Paramore, Jimmy eat world och Linkin Park ( som ju ställde in ) men jag övervägde det aldrig riktigt. För ingenting hade kunnat slå WTAI!

För att helt byta ämne så antar jag att folk ser och hänger med i fotbolls EM och så antar jag att folk själva kan bedöma vilka spelare som sköter sitt jobb osv så det kommer inte jag att skriva om. Inte för att jag är någon expert, det är jag verkligen inte, och det är den andra anledningen till att jag inte kommer att skriva om det. Det finns så många som tror att dom vet så mycket om fotboll och drar sina egna slutsatser och annalyser, när det bara låter löjligt. Och en sån vill jag inta vara. Jag har aldrig spelat fotboll men jag älskar att kolla på fotboll, allra helst PL. Mitt hjärta brinner för Man Utd! <3

Till veckan blir det street dance för hela slanten ; ) Det är Boden Alive denna vecka. På onsdag är det kvällsöppet på stan och då blir det två dansuppträdanden. Jag och Linda ska ju göra ett brekdancesolo.  Vi får nog ta och öva lite på det :Phaha, det ska nog gå bra. Sen på fredag blir det också dans, när det är som mest folk.

Jag fyller snart år och jag önskar mig tre saker:

1. Cristiano Ronaldo
2. Pengar
3. Prenumeration av tidningen GOAL

oj.. det blev ett långt första inlägg, det kanske var på tiden att jag skaffade en blogg. Nä nu ska jag se på film på kanal 5.

Take care!

RSS 2.0